Zakelijk 4G internet

De internetverbinding vormt de hartslag van elke onderneming. Dat betekent dat u altijd online moet zijn, ook tijdens de meest onverwachte momenten. U wilt immers niet dat iemand anders er met de order vandoor gaat. Als u abrupt internet nodig hebt, dan wilt u kunnen rekenen op een adequate oplossing. 4G internet biedt die oplossing. Met een 4G-dongel bent u namelijk ook online op plekken waar geen Wifi is. Een tijdelijke USB-dongel biedt zo uitkomst als u met uw laptop onderweg bent. Zakelijk 4G internet houdt uw bedrijf onder alle omstandigheden online.

Wat is 4G internet?

De behoefte aan internet bestaat op zo’n beetje elk denkbaar moment. Toch kan het voorkomen dat u geen verbinding met Wifi kunt maken. Bijvoorbeeld als u onderweg bent of zich ergens op een afgelegen industrieterrein bevindt. U heeft daarom behoefte aan een tijdelijke verbinding. Gewoon op het moment dat u in de trein zit of de uren dat u doorbrengt op het bedrijventerrein. Voor ondernemers die urgent of tijdelijk internet nodig hebben, kan binnen 4 uur een draadloze verbinding worden geleverd. Deze verbinding wordt geleverd met een beheerde router die wordt aangesloten op uw lokale netwerk en computers. De verbinding biedt genoeg snelheid als tijdelijke oplossing en dat voor een vaste prijs voor de benodigde periode. Dankzij het 4G-netwerk kunt u rekenen op snelle downloadsnelheden tot 150 Mbit en uploadsnelheden tot 50 Mbit. Deze tijdelijke oplossing is zo slecht nog niet.

Hoe werkt het?

Met 4G internet kunt u direct online. Dat betekent dat u binnen 4 uur al over een dongel kunt beschikken, zonder dat u daarvoor ook maar technische kennis nodig heeft. De 4G-dongels zijn namelijk al voorzien van de benodigde software voor zowel de besturingssystemen Windows als Mac OS. Het enige wat u hoeft te doen om gebruik te maken van internet, is de dongel aan te sluiten op de USB-poort van uw computer of laptop. Zo simpel kan het zijn.

Hoe wordt het aangesloten?

Aansluiten? Zo gepiept. U hoeft alleen de bestelling te doen en de provider verzorgt de rest. Dat betekent in grote lijnen dat alleen de 4G dongel wordt bezorgd. Daarna is het slechts een kwestie van koppelen in de USB poort en het volgen van de instructies. Doodeenvoudig. Bij eventuele vragen kunnen die uiteraard worden neergelegd bij de provider, maar in de meeste gevallen spreekt het aansluiten voor zich. U bent binnen de kortste keren aangesloten.

Wat zijn de voordelen van 4G internet?

Bent u onderweg of zit u op een bedrijfslocatie waar nog geen glasvezel beschikbaar is? Dan kiest u voor 4G internet. Zo heeft u een tijdelijke overbrugging. Dit is ook precies de manier waarop u 4G internet moet zien, als een welkome, maar tijdelijke oplossing.

  •      Snelle levering: doorgaans binnen 4 uur al op uw adres.
  •      Ook dringende situaties kunt u overbruggen met 4G internet.
  •      Voldoende snelheid.
  •      Standaard geleverd met een beheerde router.
  •      Vaak ook binnen de hele EU te gebruiken.

Bekijk welke zakelijke 4G verbindingen op uw postcode mogelijk zijn

Door bovenstaande postcodechecker in te vullen, krijg je het totale aanbod in de zakelijke markt te zien van onze partner Comsave,
aanbieder van het grootste aanbod in zakelijke internet.

Zakelijk Internet © 2018. Alle rechten voorbehouden.